-Aksiyon filmlerini aratmayacak karşılaşma

Koltuklarınızı seçin, biletlerinizi ayırtın! Kapalı gişe oynayan, en heyecanlı aksiyon filmlerini aratmayacak bir maç 23 Şubat sabahı seni bekliyor. Bundan tam 14 ay önce yine Tyson Fury ve Deontay Wilder aynı heyecanı bize yaşatmıştı. Şimdi rövanş zamanı. 2018’de 12. raunda gelen maçta Wilder’ın yumruğu bir anda Fury’i yere sermiş ve maça kesin bitti gözüyle bakılmıştı. Bu dakikadan sonra filmleri aratmayan bir sahne yaşanmış, yerde hareketsiz yatan Fury bir anda yeniden ayağa kalkarak adeta dirilmişti. Bu maç, bitmeyen Wilder-Fury kapışmasını ilk ateşleyen kıvılcım oldu.

O heyecan dolu maçın özeti ?

-İkisi de şov yapmayı seviyor

Tyson Fury de tıpkı Mike Tyson ve Floyd Mayweather gibi Dünya Güreş Eğlencesi (WWE) tarafından organize edilen etkinliklerde boy gösterdi. Geçtiğimiz Ekim ayı boyunca organizasyonun etkinliklerine katılan Fury, Suudi Arabistan’da Braun Strowman ile ringe çıktı. Ringe çıkarken geleneksel kıyafetle yürümesi izleyenleri daha da heyecanlandırdı.

Tyson Fury

-Şarkı söylemeden duramıyor

Tyson Fury ringde sadece yumrukları ile değil şarkıları ile de dikkatleri çekiyor. Adeta şarkı söylemeden duramıyor. Son olarak Deontay Wilder ile berabere biten maçın sonrasındaki basın toplantısında “American Pie” söylemeye başlamıştı. Ünlü şarkıcı Robbie Williams ile olan düetini de bilmeyen yoktur.

Tyson Fury

-Canlı yayında maskotu yumrukladı

43 maçtan 41’nde nakavt yaparak zafere ulaşan Deontay Wilder, boks tarihinin en güçlü yumruklarından biri olarak kabul ediliyor. Wilder, 2018’de bir spor programında aniden orada bulunana dev maskotu yumruklayarak yere sermişti. Wilder, kendine gelmesi bir hayli zaman alan maskot için Instagram hesabından bir özür mesajı paylaşmıştı.

Tyson Fury

-Kostümler işlerinin bir parçası

Her iki boksörün de kostümleri mücadelelerinin bir parçası. Tyson Fury, Tom Schwarz ile olan maçında Amerikan temalı bir kostümle çıkmıştı. Ancak en çok şaşırtanı eski ağır sıklet şampiyonu Wladimir Klitschko ile olan basın toplantısına Batman kostümüyle gelmesiydi.

Deontay Wilder da kostümün gücüne inananlardan. Luis Ortiz maçına Game of Thrones’tan esinlenen bir maske ile çıkmıştı. İkili 23 Şubat’taki maçlarına nasıl çıkacak? Hep birlikte göreceğiz.

Tyson Fury

Tyson Fury

-Maçı kim kazanır?

Tyson Fury, kaderinin bileklerine bağlı olduğunu belirterek Deontay Wilder’ı nakavtla yenebileceği görüşünde. Bir önceki maçları berabere biten karşılaşma için puanla bir kazananın çıkması zor bir ihtimal olarak görünüyor.

Tyson Fury

 

#poll_30#