1. Daha önce hiç yenilmemiş iki savaşçı

Her iki taraf profesyonel kariyerleri boyunca hiç yenilmediler. Bu maç iki taraf için de bir dönüm noktası niteliği taşıyor çünkü her ikisi de kariyerlerinin ilk yenilgilerini alacaklar. Soyut ancak önemli bir unvan olan yenilmezlik durumu bu maçı büyük ölçüde önemli kılıyor.

Wilder vs Fury 

2. Wilder bütün maçlarını nakavt ile kazandı. Bir tanesi hariç…

2018 Aralık ayında ringe çıkan boksörler 12 raunt boyunca pes etmeden maça devam ettiler. Berabere biten maç herkes için heyecan vericiydi. Bu Wilder için bir ilk oldu çünkü daha önce bütün maçlarını nakavt ile kazanmıştı.

Wilder vs Fury

3. Boks dünyası ikiye ayrılmış durumda

Maç için Wilder favori gibi görünse de Fury teknik anlamda daha iyi boksör ve eğer hata yapmazsa zafer kazanabilir düşüncesi bir hayli ağır basıyor. Tüm dünya bu maç için iki ayrı görüşü kıyasıya savunuyor. Rekabet şimdiden herkesi heyecanlandırmış durumda.

Wilder vs Fury

4. Dünyanın en önemli rövanş maçlarından biri olarak görülüyor

İki devin tüm yeteneklerini ortaya koyacağı bu maç en iyi 3 rövanş maçından biri olacak. Diğer ikisi ise 1938'de Schmenling -Joe Luis ile 1974'te Muhammed Ali - Joe Frazier yaptığı rövanş maçları olarak gösteriliyor.

Wilder vs Fury

5. Kazananı WBA, WBO ve IBF şampiyonu Joshua yakından izleyecek

Kazanan taraf çok yüksek ihtimalle İngiliz şampiyon Anthony Joshua ile ağır sıkletteki tüm kemerlerin birleşeceği dev bir maçta karşı karşıya gelecek. Bu tüm kemerlerin potansiyel sahibini belirlemek için de ayrı bir önem taşıyor.

Wilder vs Fury

#poll_30#