Sahneye ilk olarak Deontay Wilder geldi

Çıktığı 43 maçtan 42’sini kazanan ve bunların 41’ini de nakavt ile kazanmayı başaran Deontay Wilder, anons edildiğinde destekçileri çılgına döndü. 34 yaşında ve 2,01 metre boyundaki şampiyon elinde bir içecek ile sahneye çıktı. Wilder’ın tek beraberliği Tyson Fury’e karşı.

Ardından Tyson Fury sahneye davet edildi

Kariyerinde çıktığı 30 karşılaşmanın 29’unu kazanan Tyson Fury, sahnedeki yerini aldı. Galibiyetlerinin 20’sini nakavt ile kazanmayı başaran İngiliz boksör 31 yaşında ve 2,06 metre boyunda.

Wilder vs Fury

Toplantının başında ortalık gerildi

Basın toplantısına başlamadan önce sahnede karşı karşıya gelen iki yenilgisiz boksör birbirlerine tehditler savurmaya başladı. Bu süreçte fazla yakınlaşan boksörler arasında itişmeler başladı. Araya güvenlik görevlilerinin girmesinin ardından birbirlerine laf atmaya devam eden boksörler sakinleştirildikten sonra basın toplantısına geçildi.

Wilder vs Fury

Mikrofonu Tyson Fury aldı

Tyson Fury “Deontay çok boş konuşuyor. Benim sayemde hayatında hayal bile edemeyeceği paraları kazanıyor. Bir de şurada bana nasıl davrandığına bakın. Hey Wilder, sahip olduğun her şeyi bana borçlusun” dedi. Deontay Wilder ise bu açıklamalar sırasında sık sık kahkaha attı.

Wilder vs Fury

İlk maçtan bugüne kadar Fury’nin hayatında neler değişti?

Ünlü boksör “Çok şey öğrendim. Buraya gelip bu ülkenin en büyük yıldızını pataklayıp kral olabileceğimi, yapamayacağım hiçbir şey olmadığını öğrendim. Wilder’ın çok gergin olduğunu öğrendim. Hatta şu anda giydiği kazağın içinde kalbinin küt küt attığını hissedebiliyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalardan sonra Wilder abartılı taklitleri ile dikkat çekti.

Wilder vs Fury

Deontay Wilder da altta kalmadı

Wilder, “Seni yere serdiğimde çok üzülme. Bu insanlar seninle gülmüyorlar, sana gülüyorlar dostum. Aksanına, o kocaman annene ve saçmalıklarına gülüyorlar. Bu maç kesinlikle geçen maç gibi olmayacak. Kısa sürede seni yere indireceğim” dedi.

Wilder vs Fury

Fury’den Wilder’a tehdit

Deontay Wilder, alaycı tavrıyla tehditlerine devam edince Fury bir anda ayağa kalktı ve Wilder’a karşı tehditler savurdu. Wilder oturduğu yerden Fury’e birkaç kez “Yerine otur!” diye bağırdı.

“Fury ne dediğinin farkında değil”

Konuşmaya devam eden Wilder, “Bu adam çok gergin, söylediklerine kendisinin de inandığını sanmıyorum. Birini, ikinci rauntta nakavt etmek mi? Dostum sen bunu hiç yaptın mı? Yumruklarının yerinde minderler var.”

Wilder vs Fury

Bu maç yeni bir başlangıç mı? Yoksa ilk maçın devamı mı?

Sunucudan gelen bu soru karşısında Wilder: “Bu maç kesinlikle 13. raunt ile başlıyor. Yarım kalan bir işimiz var ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kimse dövüş tarzını veya antrenman yaptığı takımı değiştirmedi. Bu yüzden evet kesinlikle kaldığımız yerden devam edeceğiz.”