Günde en az 6-7 öğün yemek yiyor

Tyson Fury maça hazırlandığı dönemde vücudunu sürekli çalışır ve aktif tutması gerektiğine inanıyor. Hem bu yüzden, hem de olması gerektiği kiloyu tutturabilmek adına günde en az 6-7 öğün yemek yiyor. Tabii ki bu yemekler diyetisyenlerin kontrolü altında hazırlanıyor.

TYSON FURY

Günde 8 litre su tüketiyor

Uzmanlar ortalama bir insanın sağlıklı bir yaşam için günde en az 2 litre su tüketmesini tavsiye ediyor. Tyson Fury’nin büyük maça hazırlık aşamasında günde 8 litre su tüketiyor olması sizi şaşırtmasın. Çünkü kendisi 2,06 metrelik bir dev.

TYSON FURY 

Günde 7 defa mastürbasyon yapıyor

Tyson Fury’nin maça nasıl hazırlandığıyla ilgili yaptığı konuşmada en dikkat çekici nokta ünlü boksörün “testosteron seviyelerini yukarıda tutmak için” günde 7 defa mastürbasyon yaptığını açıklaması oldu. Salonda kahkahalar kopmasına karşılık Tyson Fury bu konuya büyük önem verdiğini tekrarladı.

TYSON FURY

Diyet kolayı hayatından çıkarttı

Hayatında bazı zevkleri maç için uzatan Tyson Fury’nin bazı zevklerinden de vazgeçmesi gerekmiş. Bunlardan en hassas davrandığı konu ise diyet kola. Bugüne kadar maç hazırlığı yaptığı kamplarda tonlarca diyet kola içtiğini söyleyen Fury için bu kamp, 10 yıldır diyet kola içmediği ilk kamp.

TYSON FURY

Cep telefonu kullanımını limitledi

Tyson Fury, bu önemli maç için girdiği kamp döneminde kendisinin dikkatini dağıtacak birçok şeyin önünü kesti. Bunlardan en önemlisi de çoğumuz için vazgeçilmez olan akıllı telefonlar. Fury, gün içinde telefonunu kendisinden uzakta tutuyor ve günde birkaç dakikadan fazla telefonda vakit geçirmiyor.

TYSON FURY

Nakavtı Hedefliyor

Tyson Fury ABD’de gerçekleşecek maçın puanlara kalırsa şansının zayıf olacağını, bu yüzden de Deontay Wilder’ı maç içinde nakavt etmesi gerektiğine inanıyor.

TYSON FURY 

Büyük Maça Günler Kaldı

Yılın maçına artık günler kaldı diyebiliriz. Hayatında hiç yenilgi görmemiş iki boksör, daha önce berabere biten maçlarının rövanşı için 23 Şubat 2020 günü sabah saat 08:00’de karşı karşıya geliyorlar. Bu önemli maçı, tamamen şifresiz olarak DMAX ekranlarında Bilgehan Demir’in anlatımıyla takip edebilirsiniz!

TYSON FURY