1. Conor McGregor her sıklette dövüşebiliyor.

Dövüşçü ve boksörler genellikle kilolarını koruyarak aynı sıkletlerde mücadeleye çıkar. Bu sporcuların sağlıkları açısından da önem taşıyor. Ancak bazı dövüşçüler farklı ağırlık sınıflarında mücadeleden kaçınmaz. Rakibinin sıkletini önünde bir engel olarak düşünmeyen Conor McGregor da bunlardan bir tanesi... McGregor, tüy sıkletten yarı ortasıklete farklı ağırlıklarda karşılaşmalara çıktı.  

2. Farklı sıkletlerde şampiyon oldu.

Conor McGregor, Eddie Alvarez’i yenerek UFC hafif sıklet şampiyonu olmuştu. Gregor bu tarihi başarı ile aynı anda farklı sıkletlerde şampiyon olaran ilk UFC dövüşçüsü oldu. Gregor, Avrupa’da gerçekleşen Cage Warriors’da da 2 farklı sıklette şampiyonluk unvanını taşıyordu.

19-03/27/gettyimages-1046914164-1.jpg

3. 4 saniyede rakibini yendi.

Conor McGregor’un 2011’deki Patrick Doherty ile olan karşılaşması sadece 4 saniye sürdü. McGregor’un ilk raund içinde rakibini nakavt etmesi imza hareketlerinden birine dönüştü.

4. Tesisatçılıktan dövüş sporlarına

Conor McGregor, MMA dövüşçüsü olmadan önce tesisatçı olarak çalışıyordu. Ancak bu macerası uzun sürmedi ve tutkusunun peşinden koşmaya karar verdi.

19-03/27/gettyimages-1047272848-1.jpg

5. Dövüşmesi için 5 milyon dolar teklif edildi

Conor McGregor’a Çinli bir kickboksçuyla ringe çıkması için 5 milyon dolar teklif edildiği iddia ediliyor.

6. Aile babası

Conor McGregor, 10 yılı aşkın süredir Dee Devlin ile birlikte. Çiftin, 2 yaşında bir oğulları var.

7.Nerede McGregor orada bela

Ünlü dövüşçü, başını belaya sokmadığı bir gün geçirmiyor. En son Miami’da bir hayranına saldırdığı için tutaklanmış, kefaletle serbest bırakılmıştı. Geçtiğimiz yıl, New York’ta UFC dövüşçülerini taşıyan otobüse saldırarak sporcuları yaralamıştı. McGregor’un emeklilik kararının ardından hakkında cinsel taciz soruşturması başlatıldığı haberleri medyada yer aldı. İrlanda’da başlatılan soruşturma devam ediyor. McGregor’un sözcüsü ise emeklilik kararının bununla bir ilgisi olmadığını ifade etti.

 19-03/27/gettyimages-1047272926-1.jpg