19-02/22/gettyimages-858749224-1.jpg

WBC (World Boxing Council) tarihinde ilk kez bir Türk şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Süper orta sıklet dünya şampiyonluk maçında Avni Yıldırım’ın rakibi ABD’li Anthony Dirrell olacak.

Mr. Robot lakaplı Sivaslı Avni Yıldırım, eski şampiyon Dirrell’in karşısına çıkacak. 27 yaşındaki Yıldırım’ın bugüne kadar kariyerinde sadece tek bir yenilgisi var. Türk boks tarihinin en önemli anlarına şahit olacağımız bu maçta Avni Yıldırım, Muhammed Ali, Mike Tyson, Vitali Klitschko gibi efsane isimlerin sahip olduğu unvan için ringe çıkacak.

19-02/22/gettyimages-1067202956-1.jpg

Basın toplantısında karşı karşıya gelen ikili arasındaki gerilim dikkatlerden kaçmadı. Avni Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada, “Yeni şampiyon ben olacağım. Dirrell eski şampiyon, geleceğin değil” ifadelerini kullandı. Dirrell ise kemerine yeniden kavuşmak istediğini vurguladı.

Avni Yıldırım Anthony Dirrell maçını nasıl izlerim?

ABD’nin Minneapolis kentinde gerçekleşecek tarihi maç, Pazar sabahı 07:00’de başlayacak. Maçı canlı olarak DMAX ekranlarında izleyebilirsiniz. Canlı yayını kaçıranlar için maçın tekrarı yine 24 Şubat Pazar akşamı 22:55’te DMAX’te olacak.