Kışın zorlu koşullarının gelmesiyle altın sezonu sona eriyor. Parker için ise yeni bir macera başlıyor! 

parker 

Altın Peşinde'den tanıdığımız Parker Schnabel, bu kez efsanelerin izini takip ederek, dondurucu kış koşullarında 965 kilometrelik Klondike yolunu yürümeye karar veriyor. Bu yol bir zamanlar altın bulmak için Alaska Yukon'a ulaşmaya çalışan madencilerin kullandığı efsane yol... Parker bu yolu tamamlayarak dedesini gururlandırmak istiyor.

parker
5 yaşından beri dedesi John Schnabel’in yanında altın madenciliği yapan Parker’a bu zorlu yolculukta 3 kişi daha eşlik ediyor.

parker

Karla Ann Charlton

Altın Peşinde’nin dikkatli izleyecileri Karla’yı tanıyacaklardır. Sık sık kamyonet sürerken gördüğümüz Karla, Parker ile uzun bir zamandır tanışıyor. Yaşını bir sır gibi saklayan Karla, vahşi doğada hayatta kalma konusunda uzman. Kamp deneyimi ve avcılıktaki ustalığı ile bu zorlu Klondike yolunda ekip için çok önemli bir konumda yer alıyor.

parker

parker

Rick Ness

Altın Peşinde izleyicileri için yine tanıdık bir isim karışına çıkıyor. Rick, Altın Peşinde ekibine 3’üncü sezonda katılmıştı. Parker tarafında işe alınan Rick, o güne kadar altın madeninde çalışma tecrübesi yoktu. Ancak kısa süre içinde işi öğrendi ve Parker’ın sağ kolu oldu. Lisede başarılı bir spor kariyeri varken, başına aldığı darbeyle hayatı tamamen değişti. Bu sakatlanmanın ardından müziğe yöneldi ve 3 albüm çıkardı.

parker

Bu zorlu yolculukta Rick'in şarkıları ilaç gibi gelebilir...

parker

James Levelle

Ekibin son üyesi ise başarılı kameraman James Levelle oluyor. James bugüne kadar Bear Grylls ve Ed Stafford’ın program çekimlerinde yer almış. Zor şartlarda çalışmak onun için bir engel değil. Bakalım James kamera önünde kendini nasıl gösterecek?

parker

Şu an 26 yaşında olan Parker, bu yolculuğa çıktığında 23 yaşındaydı. 

parker