Denizde Can Derdinde 

Salı 20:55 

Sezonun en ilginç yarışma programı! Farklı geçmişlere ve inançlara sahip dokuz Amerikalı hayatlarını değiştirebilecek para ödülü için farklılıklarını kenara bırakıp birlikte çalışmayı deneyecekleri bir sosyal deneye katılır. 

Konteyner Savaşları 

Hafta içi her gün 20:00 

Müzayedeciler, dünyanın dört bir yanından gelen değerli nakliye konteynerlerinin içeriği için rekabet etmek üzere ticari nakliye limanlarına geri dönüyor. 'Konteyner Savaşları'nı kim kazanacak dersiniz? 

Yeni sezonda her gün yeni bir macera DMAX’te

Küçük Karateciler 

Pazar 16:55 

Blackbelt Byway'e hoş geldiniz. Burada eğitmenler ve dojolar en iyi dövüş sanatları çıraklarını yetiştirebilmek için birbiriyle yarışıyor! 

Hurda Avcıları: Klasik Arabalar 

Pazartesi 20:55 

Hurda Avcıları'ndan Drew Pritchard, araba uzmanı Paul Cowland ile İngiltere'yi baştan aşağıya gezerek klasik arabaları satın alıyor, onarıyor ve satıyor. 

Zehir Avcıları 

Salı 21:55 

Hayat kurtaran tıbbi araştırmalar için yılan zehrine olan talep tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Zehir avcıları, insanlığın bildiği en ölümcül yılanları bulmak için dünyayı dolaşıyor. 

Yeni sezonda her gün yeni bir macera DMAX’te

Piramitler: Gizem Aydınlanıyor 

28 Eylül’den itibaren Perşembe 20:55 

Uydu görüntüleri ve son teknoloji hava arkeolojisi aracılığıyla Mısır yeniden yaratılıyor ve piramitlerin yapımına ilişkin gizemler çözülüyor. 

Yeni sezonda her gün yeni bir macera DMAX’te

Modern Rehinciler 

2 Ekim’den itibaren Pazar 16:55 

Rick Harrison ve ailesi Las Vegas, Nevada'da dünyaca ünlü bir rehin dükkânı işletiyor. Değer biçtikleri birçok sanat eserini alıp satıyorlar.

Hindistan Yolculuğu 

8 Ekim’den itibaren Pazar 14:05 

Hindistan'ı ve 75 yıl önce bağımsızlığına kavuştuğu günden beri farklı alanlarda ulaştığı başarıları kutluyoruz. Hindistan'a günümüzün küresel dünyasındaki yerini kazandıran bilim, teknoloji, sinema, inanç, yemek ve kültür alanlarındaki atılımları DMAX’te. 

Sürpriz Buluşlar

15 Ekim’den itibaren Pazar 16:55 

Dünyayı değiştiren tesadüfi ve sürpriz icatların büyüleyici hikayelerini keşfediyoruz. 

Altın Peşinde 

18 Ekim’den itibaren Çarşamba 20:55 

DMAX efsanesi Altın Peşinde’nin yeni sezonunda madenciler gözlerini büyük hedefe dikti. Zorlu şartlarda çalışan madenciler altın ararken ailelerinden uzak kalıyor ve zengin olmak için her şeyi riske atıyor. 

Tamirat Tadilat 

23 Ekim’den itibaren Pazartesi 20:55 

Sevilen program yeni sezonuyla geri dönüyor. Tecrübeli araba taciri Mike Brewer ve tamir uzmanı Marc "Elvis" Priestly, karlı bir plan için güçlerini birleştiriyor. Amaçları, ülkenin dört bir yanındaki hurdalıklardan bulup çıkardıkları ikonik arabaları hayata döndürmek ve karlı bir şekilde satmak. 

Robert Downey Jr.'ın Rüya Arabaları 

30 Ekim’den itibaren Pazartesi 21:55 

Klasik arabaları restore etmeyi seven, aynı zamanda iklim değişikliğiyle mücadelede kararlı olan ünlü oyuncu Robert Downey Jr., çok sevdiği eski arabaları geleceğe taşımak için onları daha hızlı, daha güçlü ve daha verimli hale getirirken karakterlerini de koruyor.

Yeni sezonda her gün yeni bir macera DMAX’te

Yeni sezonda her gün yeni bir macera DMAX’te!