Ecbert ve Lagertha ?

Lagertha da tıpkı Ragnar gibi evlilik dışı ilişkiler yaşadı. Bunlardan biri özellikle dizinin seyircileri tarafından çok sevilen Kral Ecbert ve Lagertha arasındaki aşk oldu. İkisinin de halkı için aynı hayalleri ve planları paylaşması aralarında bir kıvılcım başlattı. Bu ortak noktaları onları birbirine çekti. 

Ivar ve Freydis

Ivar ve Freydis ?

Bir garip çift Ivar ve Freydis... Bir yanda eşine tapan Freydis, diğer yanda dünya üzerinde tüm kötülüklerin yansıması Ivar yer alıyor. Bu fırtınalı çiftin sonu pek iyi olmadı.

Ivar ve Freydis

Rollo ve Gisla ?

İlişkilerinin evrimini izlemesi en keyili çiftti Rollo ve Gisla... Birbirinden nefret eden ikili, kendilerini tutkulu bir aşkın içinde buldu. Vikingler ve Fransızlar arasında barış başlatmak için evlenen çiftin aşk hikayesi çok sevildi. Rollo, Gisla'nın cesaretine ve zekasına kendini kaptırdı. 

Ivar ve Freydis

Ragnar ve Aslaug ?

Dizinin en tartışmalı çifti karşınızda. Ragnar, Aslaug'u evlerine getirerek Lagertha'yı bir hayli üzmüştü. Bu ihanet Lagertha'nın Ragnar'ı terk etmesiyle sonuçlanmıştı. Aslaug, Ragnar'ı Lagertha'dan kopardığı için dizinin hayranları tarafından pek sevilmez. Buna rağmen dört tane erkek çocuğu dünyaya getirdiği için Ragnar'ın en gözde eşlerinden biri oldu. Ancak Aslaug, Ragnar'a ihanet ederek sonunu hazırladı.

Ivar ve Freydis

Bjorn ve Torvi ?

Bjorn ve Torvi'nin aşkını izlemek tıpkı Lagertha ve Ragnar izlemek kadar keyif veriyordu. Ah, ah ne oldu size?

Ivar ve Freydis

Ragnar ve Yidu ?

Ragnar, bir diğer sevilmeyen ilişkisi ile karşınızda. Aralarındaki yaş farkı bir yanı, Yidu aslında Ragnar'ın esiriydi. Sonları pek hayırlı bitmedi.

Ivar ve Freydis

Ubbe ve Margrethe ?

Ubbe ve kardeşleri, bir köle olan Margrethe ile çocukluğu boyunca dalga geçtiler. Ancak Ubbe, Margrethe'yi serbest bırakıp sonrasında evlendi. Margrethe'nin güç hırsı ve oyunları Ubbe ile ilişkisini yaralamaya başladı. En sonunda terk edildi.

Ivar ve Freydis

Heahmund ve Lagertha ?

Vikings'in çabuk yükselen hızla biten bir aşkı daha... Bu aşk ikisine de hiç iyi gelmedi.

Ivar ve Freydis

Floki ve Helga ?

Floki ve Helga, Vikingler'in her zaman birbirine sadık, bağlı ve aşık tek çifti olabilir. Ancak bu harika çiftin de başına gelmedik kalmıyor. Bu çift başına gelenleri hiç hak etti mi? Buradan sesleniyoruz!

Ivar ve Freydis

Ragnar ve Lagertha ?

Dizinin en efsane çiftini en sona bıraktık. Sıradan birer çiftçi olan Lagertha ve Ragnar'ın macerası, dizinin en tutkulu hikayesini ortaya çıkardı. Neler yaşanırsa yaşansın, aşk her şeyi affetti! 

ragnar lagertha