Doğada Dımdızlak'ın son mücadelelerinden biri Namibya'da gerçekleşti. Büyük umutlarla 21 günlük maceraya katılan Don'un talihsizlikler peşini bırakmadı.

28 yaşındaki, doğa rehberliği eğitimi alan genç adam, 2 farklı kadın tarafından terk edildi. Don, mücadele boyunca kaderine karşı gelemedi. 

doğada dımdızlak

Don ve ilk partneri Holly arasında her şey çok iyi başlamıştı. Hatta Don, Holly'nin doğal yaşam becerilerine çok güveniyordu. Ancak Holly'nin gölden direkt su içmesi sonunu getirdi. 

En büyük korkusu yalnız kalmak olan Don, Holly'nin keyfini yerine getirmek için ormanda bulduğu Marula meyvelerini ikram etti. Ancak bu jest Holly'yi pek ikna etmeyi başaramadı.

Holly, ilk gecenin ardından bitkin düşerek 21 günlük mücadeleden çekilme kararı aldı. Don ise yalvarmakla yetindi, "Lütfen beni bırakma, sensiz yapamam." Geride hüzünlü bir Don kaldı...

Henüz 2'inci gününde yalnız kalan Don'un imdadına prodüksiyon yetişti ve yanına yeni partneri Amber'i getirdi. Amber, Doğada Dımdızlak'ın 1'inci sezonuna katılmış ancak sağlık sorunları nedeniyle çekilmek zorunda kalmıştı. Bölümü buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

doğada dımdızlak

Don yine bulduğu Marula meyvesi ile Amber'i etkilemeye çalışıyor.

Uğursuzluk silsilesi bitmiyor ve Amber de ilk gecenin ardından hasta oluyor. Sorun marulalarda olabilir mi?

Ve olanlar oluyor! Don'un marulaları maymunlar tarafından çalınıyor.

Amber, dokuzuncu gün göğüs silikonunun patlamasıyla mücadeleden çekilme kararı alıyor. İkinci kez terk edilme şoku yaşayan Don ise bu durum karşısında çaresiz, hayatı sorgulamaya başlıyor. 

 

Peki iki partneri tarafından yarı yolda bırakılan Don, 21 günün sonuna ulaşmayı başardı mı? Bu sorunun cevabı için buraya tıklamayı unutma. 

doğada dımdızlak

doğada dımdızlak