Bilinmeyene Yolculuk

Salı 19:00

Ünlü arkeolog Josh Gates dünyanın ücra yerlerini dolaşarak insan yapımı kayıp objeleri ve bilinmeyeni yeniden keşfetmeye çalışıyor. Yeni sezon sadece internette!

Doğada Dımdızlak

Perşembe 20:00

Birbirini hiç tanımayan bir erkek ve bir kadın, vahşi dünyanın en acımasız köşelerine çırılçıplak bırakılıyor. Açlık, susuzluk ve yırtıcı hayvanlarla mücadele eden bu iki yabancının hayatta kalmak için 21 günü var.

Gizli Milyarder

Cumartesi 19:00

Milyarder Glenn Stearns, kimliğini gizleyerek elinde sadece 100 dolarla küçük bir Amerikan kasabasında sıfırdan milyon dolarlık bir iş kurmaya çalışıyor.

Yeni bölümler için takvime bakmayı unutma!

Nefes kesici internete özel programlar

Korku Rotası

Belgesel yapımcısı Dakota Laden, kardeşi Chelsea ve en yakın arkadaşı Tanner Wiseman, Amerika'nın en ürkütücü ve hayaletli yerlerinde geceyi geçirmeye çalışıyor. Tüm bölümler sadece dmax.com.tr’de!

Hayalet Kardeşler

Dalen, Juwan ve Marcus Amerika'nın en ürkütücü köşelerinde hayalet avına çıkıyor! Tüm bölümler için tıkla.

Hayalet Hastanesi

Ekip, St.Vincent's Akıl Hastanesi olarak bilinen korkunç bir tımarhaneyi soruşturmak için yola çıkar. Korkutucu bir geçmiş, karanlık bir enerji yaratmıştır. Tüm bölümler burada!

Hayalet Hikayeleri

Araştırmacılar, gerçek ve korkunç hayalet hikayelerinin anlatıldığı, esrarengiz mekanların ardındaki sır perdesini aralıyor. Tüm bölümler sadece dmax.com.tr’de!

Alaska’yı Mesken Tuttuk

Medeniyetten binlerce kilometre uzakta, vahşi doğanın kalbinde yaşayan Brown ailesinin yeni maceraları sadece internette!

#video_7444#

Jeff Bezos’un Uzay Yolculuğu

Milyarder iş insanı Jeff Bezos, kendi şirketinin roketiyle uzay macerasına atılıyor. Özel bölüm sadece dmax.com.tr'de.

İnternete özel tüm programları buraya tıklayarak  keşfedebilirsin.