Şampiyonlar bu hafta sonu Muhammed Ali Kupası’nda çarpışıyor. Muhammed Ali Yarı Final Gecesi ABD’den canlı yayınla 28 Nisan Pazar sabahı DMAX’te canlı yayınlanacak.

Filipinli Nonito’ya son dakika yeni rakip

WBA Horoz Sıklet Dünya Şampiyonu Filipinli Nonito Donaire, Güney Afrikalı şampiyon Zolani Tete ile ringe çıkacaktı. Ancak Tete’nin omuz sakatlığı ile yarıştan çekilmesiyle Donaire’in yeni rakibi Stephon Young oldu. ABD’li Young, WBA listesinde 5’inci sırada yer alıyor.

İyi bir fırsat yakalayan Young rakibi için şu ifadeleri kullandı, “Kiminle dövüşeceğimin çok önemi yok. Kazanmak için geliyorum. Nonito’ya büyük bir saygı duyuyorum. Sadece ring içinde değil özel hayatında da saygın bir insan.” Yarı finalin kazananı Naoya Inoue ve Emmanuel Rodriguez karşılaşmasınının kazananı ile final maçına çıkacak.

Şampiyonlar karşı karşıya

WBA Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu Kiryl Relikh, ABD’li Elmas Kemer Şampiyonu Regis Prograis ile diğer yarı final maçı için ringe çıkacak. Regis Prograis 23 maçının 19’unu nakavtla kazanarak dikkatleri üzerine çeken bir boksör. Prograis’in rakibi Rus şampiyon Kiryl Relikh oluyor. Relikh’in istatistiklerinde de 19 nakavt var. İki güçlü rakip boks severlere adrenalini yüksek bir maç yaşatacak.

19-04/26/gettyimages-1047199926-1.jpg

Muhammed Ali Kupası hangi kanalda, saat kaçta?

Yarı final heyecanı 28 Nisan 03:00'te (cumartesiyi pazara bağlayan gece) canlı yayınla DMAX'te olacak. Tekrarı ise 28 Nisan akşamı 21:25'te.