1. Huzur ve sessizlik için kırsala yerleşen Ettinger ailesi, soğuktan donmak üzere ve hayatta kalabilmek için ellerindeki toprağı gıda için işlemeyi bilmiyor. Hayatta kalmak için en önemli ihtiyaçları suyu ise kasabadan taşımak zorunda kalıyorlar.

2. Bu çift ise yiyeceklerini doğru yollarla saklamayı bilmediği için ayıların hedefi haline geliyor. Evin yakınında çıkabilecek yangın tehlikesi de cabası...

3. Ofis işlerini bırakıp kır evi hayallerinin peşine düşen Zabec ailesinin amacı topraktan geçinebilmekti. Organik, serbest dolaşan hayvanlardan oluşan bir çiftlikle bu hayallerinden para da kazanmak istiyorlar. Ancak pek başarılı oldukları söylenemez.

4. Raney ailesinin babası Marty'nin internetten bu hayallerinin peşine düşenler için iki çift sözü var:

5. Kondor ailesi, kırsal hayat hayallerini çorak topraklarda sürdürmeye çalışıyor. Diktikleri tüm bitkiler ölüyor, zehirli sürüngenler hayatlarını tehdit ediyor. Kondorlar çaresizlik içinde...

6. Rahat ve konforlu hayatlarını doğada yaşamak için geride bıraktılar. Ancak kırsalda yaşamak için bilgileri o kadar az ki, şu an hayatları tehlikede.

7. Kırsala yerleşen bu aile hayatlarını sürdürebilmek için her şeye sahip ancak nasıl kullacaklarını ya da koruyacaklarını bilmeden bu hayalin peşine düşmüşler. Evleri ve hayvanları donma tehlikesiyle karşı karşıya.

8. Brooke ise beyaz yaka hayatına son vermiş. Kırsalda bir yer alıp arıcılık işine girmiş ancak işleri pek planladığı gibi gitmiyor. Bu evin bir tuvalet sistemi dahi yok.

9. Johsonlar kır yaşamı için yola çıkmış ancak yırtıcı hayvanlardan evden dışarı çıkamıyorlar ve içecek suları yok. 

10. Şehir hayatından uzaklaşmak için dağlara kaçtılar ancak yol sorunu sağlıklarını tehdit ediyor. 

11. Hansonlar, kendilerine yetebilen bir kırsal hayatı kurmuş ancak yırtıcılar tüm yiyeceklerine saldırıyor. Açlık kapıda!

12. Sadece internetten izleyerek kulübe yapabileceğini düşünen bir adamın hazin ve tehlikeli sonunu izliyoruz.

13. Marty, kırsal hayatta yaşamak isteyenleri uyarıyor: YouTuber olmak için bu yola çıkmayın!

Kırsalda Yaşamak Zor'un tüm bölümlerini izlemek için buraya tıklayabilirsin.