Guy Fieri, Yolda Ne Yiyoruz? programıyla ağız sulandıran lezzetlerin izini sürmeye devam ediyor. Guy Fieri, yemek tutkusunun yanı sıra sıkı da bir NBA takipçisi olarak biliniyor. Fieri’nin son tutkusu ise NBA oyuncusu Kevin Durant’ın önümüzdeki sezonda da takımı Golden State Warriors’la kalmasını sağlamak.

Kevin Durant’ın sezon sonunda New York Knicks’e gitme ihtimali konuşulurken Guy Fieri duruma el attı. Fieri GQ dergisine verdiği röportajda, “Kevin Durant beni ara. Bana ihtiyacın olan şeyi söyle. Eğer senin için yemek yapmam gerekiyorsa hazırım. Takım arkadaşlarını, anneni getir. Bu yemek oldu bil” ifadelerini kullandı.

Guy Fieri şimdiden menüyü hazırlamaya başlamış olabilir. Fieri, Durant’ın 2016 transferinde de parmağı olduğunu iddia ediyor.

Kevin Durant hangi takımda?

Golden State Warriors forması giyen Kevin Durant, son olarak Houston Rockets maçında 35 sayıya imza attı. Konferans yarı finalleri devam eden play-off serisinde Los Angeles Clippers’ı elemişti. Kevin Durant bu maçta 50 sayı attı.

19-04/29/gettyimages-1145724292-1.jpg

Kevin Durant verdiği bir röportajda en sevdiği yemeğin yengeç bacağı olduğunu açıklamıştı. Durant, San Francisco’ya taşınmasının en iyi yanının bu bölgedeki yemekler olduğunu sık sık dile getiriyor. Guy Fieri en iyi yengeç bacağı için şimdiden çalışmalara başlamalı!

Guy Fieri ile ağız sulandıran tatlar için sizi buraya alalım ?