1. Tüm aile bir arada olmak.

Genelde günlük koşuşturmalar yüzünden tüm ailenin aynı anda, aynı yerde olması oldukça zordur. Bazen yavaşlamak ve bazı özel anları birbirinizle paylaşmak ister, böyle zamanlara ihtiyaç duyarsınız. Karavanla yeni bir maceraya çıkmak, bunun için paha biçilemez bir yoldur! Doğayı keşfetmek, açık gökyüzünde yıldızları izlemek veya kamp ateşinin etrafında oturup hikayeler anlatmak gibi aktiviteler ömür boyu sürecek anılar yaratır.

Karavanla seyahatin 6 avantajı

2. Esneklik.

Karavanla seyahat ederken kontrol tamamen sizdedir. İstediğiniz yere, istediğiniz zaman gidebilir ve yol boyunca canınızın istediği kadar durabilir, güzergahınızı istediğiniz zaman uygun gördüğünüz şekilde değiştirebilirsiniz. Otelden çıkış saati, restoran rezervasyonu veya yetişilmesi gereken bir uçak yoktur. Bu, hiç plan yapmayacağınız anlamına gelmez ancak kontrol sizdeyken planlar her zaman değişebilir.

Karavanla seyahatin 6 avantajı

3. İzolasyon.

Günümüz dünyasında, telefonlar, bilgisayarlar, tabletler derken sürekli ekrana bakar haldeyiz. Bunları fişten çekmenin ne kadar rahatlatıcı olabileceğini öğrenmek sizi şaşırtabilir. Elektroniğe bir mola verin. Endişelenmeyin, e-postanızı kontrol etmeseniz, arkadaşlarınıza mesaj atmasanız veya nerede ne yaptığınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmasınız da dünya dönmeye devam edecek :)

Karavanla seyahatin 6 avantajı

4. Yeni kazanımlar.

Çocuklar öğrenmeyi sever, özellikle de eğlenceli olduğunda. Doğa da milli parkları, anıtları, coğrafi oluşumları, ormanları, denizleri ve gölleriyle keşfedilmesi oldukça keyiflidir. Niyetleri olsun ya da olmasın, çocuklarımız da biz de seyahat ederken çok şey öğreniriz. 

Karavanla seyahatin 6 avantajı

5. Ekonomik.

Araştırmalar, karavanla seyahatin geleneksel seyahatten çok daha uygun olduğunu gösteriyor. Benzin fiyatı genellikle yüksek olsa da uçak bileti ödemeye, otel odası kiralamaya, her zaman dışarıda yemek yemeye ve gideceğiniz yere vardığınızda araba kiralamaya kıyasla sönük kalıyor. 

Karavanla seyahatin 6 avantajı

6. Pratik.

Düşünsenize, seyahat ederken evinizin tüm kolaylıkları yanınızda! Harika ve müthiş pratik bir fikir değil mi sizce de?

Karavanla seyahatin 6 avantajı

ÜNLÜLERİN KARAVANLARI'NIN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA!