7. Ferrari Pininfarina Sergio - 3 Milyon Dolar

Ferrari Pininfarina Sergio, Ferrari'nin özel tasarım stüdyosu Pininfarina tarafından tasarlanmış bir modeldir. Sadece 6 adet üretilmiştir ve her biri özel olarak müşterilerin isteklerine göre yapılmıştır.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

6. Koenigsegg CCXR Trevita - 4,8 Milyon Dolar

Koenigsegg CCXR Trevita, sadece iki adet üretilmiş nadir bir modeldir. Karbon fiber gövdesi ve 4.8 litrelik bir V8 motoruyla bu araç, sıra dışı performansıyla bilinir.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

5. Lamborghini Veneno Roadster - 8,3 Milyon Dolar

Lamborghini Veneno Roadster, efsanevi İtalyan üreticinin en özel ve pahalı modellerinden biridir. Ağır bir V12 motorla donatılmış olan bu araç, yüksek performansı ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çeker.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

4. Bugatti Centodieci - 9 Milyon Dolar

Bugatti Centodieci, markanın 110. yılını kutlamak için özel olarak tasarlanmış bir modeldir. Sadece 10 adet üretilen bu araç, 8.0 litrelik bir W16 motora ve 1600 beygir gücüne sahiptir.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

3. Rolls-Royce Sweptail - 13 Milyon Dolar

Rolls-Royce Sweptail, markanın özel sipariş üzerine ürettiği bir modeldir. Müşterinin isteklerine göre özelleştirilen bu araç, klasik Rolls-Royce tarzını modern bir yorumla birleştirir.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

2. Pagani Zonda HP Barchetta - 17,5 Milyon Dolar

Pagani Zonda HP Barchetta, İtalyan süper otomobil üreticisi Pagani tarafından üretilmiş nadir bir modeldir. Üç kişilik bu araç, karbon fiber gövde ve bir Mercedes-AMG V12 motoruyla donatılmıştır. Sadece 3 adet üretilmiştir.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili

1. Bugatti La Voiture Noire - 18,68 Milyon Dolar

Bugatti La Voiture Noire, Bugatti'nin efsanevi tasarımlarından biridir ve dünyanın en pahalı arabası unvanını taşır. Bu özel tasarım, 1500 beygir gücü üreten bir 8.0 litrelik W16 motora sahiptir ve sıfırdan yüz kilometreye sadece 2.5 saniyede ulaşabilir.

Dünyanın en pahalı 7 otomobili