Yeni sezonda hafta içi birbirinden heyecanlı gecelerle ekrandayız!

Pazartesi - Çöpten Servete

Tamirat Tadilat: Rüya Arabalar

Yeni Program — Pazartesi 21:55

Tamirat Tadilat’ın usta galericisi Mike Brewer yoluna tamir uzmanı Marc Priestly ile devam ediyor. İkili, şanssız araba tutkunlarını istenmeyen araçlarından kurtararak hayallerindeki arabalara kavuşmalarını sağlıyor. 27 Eylül’de Çöpten Servete gecesinde programı kaçırmayın.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Hurda Avcıları

Yeni Bölümler — Pazartesi 20:55

Günümüzün en ünlü hazine avcısı Drew Pritchard'ın işi henüz bitmedi. Hurda Avcıları'nda Drew'un terkedilmiş binalardan ve hurdalıklardan bulup çıkardığı hazinelere inanamayacaksınız! 

Salı - Macera Gecesi

Dinozor Avcıları

Yeni Program — Salı 21:55

Dinozor avına çıkmaya hazır mısınız? Montana'lı çiftlik işçisi Clayton Phipps ve Wyoming'li fosil avcısı Mike Harris, dinozor kalıntıları keşfetmek için dünyayı dolaşıyor. Dinozor Avcıları 7 Eylül’de Macera Gecesi’nde başlıyor.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Hazine Arayışı: Yılan Adası

Yeni Bölümler — Salı 20:55

Usta hazine avcılarının görevi devam ediyor. Ekip, Brezilya’nın güney kıyısında değeri milyon doları aşan efsanevi definenin izini sürüyor. Hazine Arayışı: Yılan Adası yeni bölümleriyle Macera Gecesi’nde.

Çarşamba - Altın Gecesi

Bering Boğazı’nda Altın

Yeni Bölümler — Çarşamba 21:55

İki milyon yıl boyunca eriyen buzullar, Alaska'daki Bering Denizi'ni altınla doldurdu. Yeni bölümlerde dünyanın en gözü kara altın madencileri, her şeylerini riske atarak hazine avına devam ediyor. Bering Boğazı’nda Altın 8 Eylül’den itibaren Altın Gecesi’nde.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Perşembe - Cesaret Gecesi

Ölmek Yok

Yeni Program — Perşembe 21:55

Tim Kennedy, her bölüm dünyanın en tehlikeli mesleklerini deniyor. Test pilotu, boğa güreşçisi, bomba teknisyeni... Kennedy'nin zorlu maceraları 2 Eylül’de Cesaret Gecesi’nde başlıyor.

Kirli İşler 

Yeni Program — Perşembe 20:55

Mike Rowe ve arkadaşları, ABD'nin dört bir köşesinde kirli ve tehlikeli işlerin üstesinden geliyor. Cesaret Gecesi’nde izleyeceğimiz Rowe’un maceraları için 9 Eylül’de ekran başına!

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Son Sığınak

Yeni Program — Perşembe 20:55

Alaska’nın zorlu hava koşullarına karşı Clint Greathouse ve Todd Anderson yaratıcılıklarını kullanarak yalnızca geri dönüştürülmüş ürünlerle sığınak inşa ediyor. Clint ve Todd’un tehlikeli maceraları 7 Ekim’den itibaren Cesaret Gecesi’nde.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

SAS: Cesaret Eden Kazanır

Yeni Sezon — Perşembe 21:55

Dayanıklılık, cesaret, hırs… Eski özel kuvvetler askerleri kontrolündeki zorlu yarışmayı kazanmak için gerekenlerden sadece birkaçı. SAS: Cesaret Eden Kazanır yeni sezonuyla 14 Ekim’de Cesaret Gecesi’nde.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Cuma - Popcorn Kuşağı

Cuma klasiği Popcorn Kuşağı, yeni sezonda aksiyon dolu filmlerle karşınızda! Kod Adı: U.N.L.C.E., Ölümüne Takip, Pelikan Dosyası, Afrika Kaplanı ve daha fazlası cuma akşamları Popcorn Kuşağı'nda!

Dahası da var! Yeni programlar, yeni sezonlar ve çok özel bölümler için okumaya devam!

Antik Uzaylılar

Yeni Program — Pazartesi - Perşembe 22:55

Uzaylılar, antik çağlarda dünyamızı ziyaret etmiş olabilir mi? Dünyanın dört bir tarafında bulunan gizemli kalıntılar uzaylılara mı ait? Bu soruların cevabı için 6 Eylül’de başlayacak programı kaçırmayın.

Sıradışı Karavanlar

Yeni Program — Hafta içi her gün 19:00

Yetenekli karavan ustaları, her bölüm birbirinden ilginç temaları olan karavanlar üretiyor. Dünyanın en çevre dostu karavanından en lüks karavanına kadar sınır tanımayan yaratıcılıkta araçlar 6 Eylül’den itibaren Sıradışı Karavanlar’da.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Modern Rehinciler

Yeni Program — Hafta içi her gün 19:55

Rick Harrison ve ailesi Las Vegas’ta kendi rehin dükkanlarını işletiyor. Birbirinden tuhaf ürünler, agresif müşteriler, sabırsız çalışanlar… Bu dükkanda olaysız tek gün geçmiyor. Modern Rehinciler 20 Eylül’den itibaren DMAX’te.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Restoran Dedektifi 

Yeni Sezon — Cumartesi - Pazar 14:40

Willie Degel, restoranlarda ters giden şeyleri çözmek için geri dönüyor. Degel, mekanlara gizli kameralar yerleştiriyor ve sorumluları suçüstü yakalıyor. Restoran Dedektifi’nin yeni bölümleri 2 Ekim’den itibaren DMAX’te.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Muhteşem Karavanlar

Yeni Program — Hafta içi her gün 19:00

Amerika'nın en büyük karavan galerisi ekranlara geliyor. Ülkenin dört bir yanındaki karavan tutkunları için en göz alıcı karavanlar test ediliyor. Muhteşem Karavanlar 11 Ekim’de DMAX’te başlıyor.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Everest’te Ölüm Kalım Savaşı

Özel Bölüm — 19 Ekim 21:55

2019'da Everest Dağı'nda 11 kişinin hava şartları nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından deneyimli dağcılar benzer bir trajedinin önlenmesi için yapılması gerekenleri açıklıyor. 

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Ateşten Doğan

Yeni Program — Pazartesi - Perşembe 22:55

Usta demir işçileri dünyanın en iyi kılıcını yapmak için birbiriyle yarışıyor. İyi olan kazansın! Ateşle Dövülmüş 25 Ekim itibarıyla ekranlarda.

DMAX’te yeni sezonda neler var?

Everest: İlk Tırmanış

Özel Bölüm — 26 Ekim 21:55

Cesur kaşiflerden oluşan bir ekip, teknolojinin de yardımıyla dünyanın en yüksek zirvesinin sırlarını araştırıyor. Sör Hillary gerçekten de Everest'e tırmanan ilk insan mıydı?

DMAX’te yeni sezonda neler var?

DMAX'te her gece sizin için bir şeyler var!