Çöpten Nakte Gecesi

Her Pazartesi 20:55’ten itibaren eski, atılmaya yüz tutmuş eşyaların yeniden hayata dönüşünü izliyoruz. DMAX’in en sevilen programlarından Tamirhane ve Hurda Avcıları yeni sezon bölümleri ile ekrana geliyor.

YENİ SEZON 

Modern Mucizeler

Geçmişten günümüze hayatımızı değiştiren aletlerin hikayesi Modern Harikalarda, hayatımızın olmazsa olmazı aletlerin yapım aşaması Chris Grundy’nin sunumuyla Havalı Aletler’de meraklılarını bekliyor.

YENİ SEZON 

Zor İşler

Cesaret isteyen zor işler onları asla yıldıramaz! Altın Peşinde, yeni bölümleri ile her Çarşamba 20:55’te, çalışmak için Sibirya’ya giden bir grup oduncunun maceralarının ekrana geldiği Sibirya Kesimleri 21:55’te DMAX’te

YENİ SEZON

Yapı Kuşağı

Ustalık tecrübe ister, tecrübenin bir diğer adı ise Mike Holmes’tan başkası değil! Mike Holmes, hiçbir ustanın altından kalkamayacağı renovasyon projelerine mucize çözümleriyle geliyor. Holmes, sadece insanların evlerini değiştirmek değil, hayatlarını değiştirmek istiyor. En İyisini Holmes Yapar Perşembe 20:55’te…

Tyson Köpekbalığına Karşı

Efsanevi boksör Mike Tyson, su altında akla gelmeyecek bir rakiple, dev bir köpekbalığıyla karşı karşıya geliyor. Araştırma için köpekbalığını nakavt etmeye çalışıyor. Bu efsane kapışma 21 Eylül'de!

YENİ SEZON

Popcorn Kuşağı

Unutulmaz film maratonu Popcorn Kuşağı’nda devam ediyor. Argo, Jonah Hex, Asker, Silici, Ninja’nın İntikamı seni bekleyen filmleri arasında.

YENİ SEZON 

Yolların Güvenliği Onlardan Sorulur 

Yolların ve sınırların güvenliğini sağlayan azimli polislerin hikayesi ekrana geliyor. Sınırda suçlu ve kaçakçılara göz açtırmayan Gümrük Kontrol: Avustralya Pazar 19:55’te, yolların güvenliğini sağlayan Yol Devriyesi Pazar 20:55’te DMAX’te…

YENİ SEZON

Boks heyecanı devam ediyor

Bilgehan Demir ile Boks Gecesi, en yeni, çok özlenen boks maçlarını canlı canlı yeniden ekrana taşıyor. Unvan maçları, MMA karşılaşmaları ve Muhammed Ali Kupası sadece DMAX'te! 

YENİ SEZON