5. Yukon’da Yaşam

Alaska'nın ücra köyünde acımasız kış koşullarında hayatta kalma mücadelesi yılın en çok izlenen 5’inci programı olarak öne çıkıyor.

#video_20928#

4. Ed Stafford ile Kurtuluş Öyküleri

Ed Stafford: Yaban Macerası yeni bölümleriyle DMAX’te devam ederken bir başka vazgeçilmez Ed Stafford şovu ise Kurtuluş Öyküleri... Ed Stafford ile Kurtuluş Öyküleri'nde dünyanın en zorlu 6 farklı bölgesinde 10 gün boyunca hayatta kalmaya çalışıyor.

3. Altın Peşinde

Yine hedefimizde Alaska var. Altın bulma umuduyla Alaska’ya yerleşen madencilerin hikayesini ekrana taşıyan Altın Peşinde, birbirinden hırslı karakterlerin hikayeleri ile bağımlılık yaratıyor. Altın bulmak mı daha zor? Yoksa Alaska’da hayatta kalmak mı? İzleyin, karar verin!

2. Tamirat Tadilat

Mike Brewer ve Ant Anstead’in hurdalıkları gezerek buldukları ikonik arabaları birer hazineye dönüştürmesinsen büyük bir keyif alıyoruz. Yılın en sevilen şovları arasında olması şaşırtıcı değil.

#video_21247#

1. Vikings

Her bölümünü heyecanla beklediğimiz Vikings, listenin bir numarası... 6. sezonu hakkında bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca 6. sezonun ilk tanıtımı dmax.com.tr'de yayında! 

#poll_14#