1 Aralık 2017

Foyil, Oklahoma'nın alacakaranlığında bir adam ve bir kadın gökyüzünde hareket eden dört tane yıldız benzeri nesneyi fark etti. Daha küçük nesneler, büyük, elmas şeklindeki bir yapının altında uçuyordu. Nesneler bütün gece havada kaldı, ardından şafakta parlak bir ışık parıltısıyla kayboldu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

3 Aralık 2008

Nebraska, Omaha'da bir kadın, ailesinin yeni evinde bir uzaylının olduğuna inanıyordu. Kadın uyandı ve yaratığı yerden 10 metre yukarıda süzülürken gördü. Dokunaçlarıyla yere doğru sarkan birkaç küreden oluşan bir kümeye benziyordu. Bir süre sonra odadan süzülerek çıktı ve bir daha görülmedi.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

6 Aralık 2011

Fresno, Kaliforniya sakinleri, bir UFO'nun araçlarına giderek yaklaştığını görünce kaçırılmak üzere olduklarından korktu. UFO'nun alt kısmında üçgen şeklinde üç dairesel ışık vardı ve ışıklar döndükçe hızla kırmızı ve mavi arasında renk değiştiriyordu. Birkaç saniye sonra, nesne  yavaşça uzaklaşmaya başladı ve bir anda gözden kayboldu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

9 Aralık 1998

30 yaşındaki bir ABD Ordusu gazisi, Kaliforniya Eureka'da penceresinden dışarı bakarken gökyüzünde dünyaya doğru alçalan büyük, turuncu bir nesne gördü. Dürbünle bakıldığında, nesne gözyaşı şeklinde görünüyordu. Polis raporuna göre, yedi jet nesnenin peşindeydi. Ardından nesne ve jetlerden beşi, ağaçların arkasında kayboldu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

12 Aralık 2019

Chester, Virginia'da seyahat eden iki kişi, kayan bir yıldız gördüklerini düşündü. Ancak nesne mavi-yeşil renkteydi, inişi bir meteor olamayacak kadar yavaş ve kontrollü görünüyordu ve arkasında ışık izi yoktu. Nesne, dünya yüzeyinin yakınında kaybolmadan önce yaklaşık 5 saniye boyunca görüldü.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

15 Aralık 1990

Maryland'de bir Ocean City sakini, gece yarısından hemen sonra sahildeki apartmanına döndü ve okyanusun üzerinde süzülen bir disk fark etti. Nesne, denizden uzaklaşmadan önce suyu araştırıyor ve numuneler alıyor gibi görünüyordu. Bu durum, nesne güneye ilerlemeden önce üç saat boyunca üç kez tekrarlandı.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

17 Aralık 2005

Washington, Hockinson'daki gezginler, doğuda parlak bir ışık gördüklerinde bir baz istasyonu olduğunu düşünmüştü ancak ışık onlara doğru hareket etmeye başladı. Üçgen şeklindeydi, kırmızı ışıklarla çevriliydi ve ağaçların yaklaşık 30 metre yukarısında görünüyordu. Kısa bir süre sonra gözden kayboldu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

22 Aralık 2018

Bir kadın ve kızları, Caryville, Tennessee'deki evlerinden çıkarken arkalarındaki dağlara ışık saçan bir şey olduğunu fark etti. Üçlü, bölgeyi bir araçla terk etti ve yetkililere etrafı beyaz ışıklarla sarılı yuvarlak bir gemi gördüklerini bildirdi. Gemi, uçup gitmeden önce yakındaki eyaletler arası üzerinde havada asılı kaldı.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

24 Aralık 2006

Bir adam Noel arifesinde sigara içmek için dışarı çıktı ve Lancaster, Pensilvanya'daki evinin üzerinde uçan altı beyaz küre fark etti. Işık yoğunluğu değişen küreler, üçgen şeklinde uçuyordu. Işık grubu U dönüşü yaptı ve bir daha görülmedi.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

25 Aralık 2013

Louis, Missouri’de bir sürücü, I70 otobanından güneye giderken her noktasında kırmızı, mavi ve yeşil ışıklar bulunan üçgen bir nesne gördü. Merkezinde parlak beyaz bir ışık da bulunan araç, tahmini yaklaşık 200 metre yükseklikte gökyüzünde yavaşça hareket ediyordu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

28 Aralık 2019

Kanada, Alberta'daki Highway 22 otobanında güneye giden iki kişi, büyük ayı takımyıldızının kolu olduğunu düşündükleri şey gördü. Aksine, batıdan doğuya doğru ilerleyen yaklaşık 80 ışıktan oluşan bir geçit töreniydi. Eşit aralıklı ışıklar aynı hızda hareket etti ve birkaç dakika boyunca tepeden geçmeye devam etti.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

31 Aralık 2020

Yılbaşı gecesi geç saatlerde, New Hampshire, Ashland yakınlarında eve yürüyen iki kişi gökyüzünde asılı duran büyük, parlak turuncu bir top gördü. Tanıklardan biri, kendisi ve kocası nesneyi gözlemlerken "karıncalanma ve korku" hissettiğini bildirdi. Nesne yanıyor gibiydi, önce söndü sonra tekrar aydınlandı. Ardından ışık ikinci kez söndü ve nesne tamamen kayboldu.

Dehşet verici UFO karşılaşmaları

DMAX.COM.TR'YE ÖZEL UZAY PROGRAMLARINI KAÇIRMA!

Uzay Otobanı

Alaska'nın Uzaylıları

Alaska Üçgeni 14 Ocak'ta DMAX.COM.TR'de!