kennyS (Kenny Schrub)

Kennys ismi Kenny Schrub’un ismi ve soyadının ilk harfinden oluşuyor. Bu fikri EnvyJ’den almış.

kennys

Tarık (Tarık Çelik)

Karmaşık bir açıklaması yok. Sadece isminden oluşuyor.

kennys

Stewie2K (Jacky Yip)

Jacky, arkadaşlarıyla ilk CS:GO oynamaya başladığında grup olarak Family Guy dizisindeki karakterleri takma isim olarak kullanıyorlarmış. Jacky’nin seçtiği isim ise Stewie olmuş. Ancak bir gün eşleşmede başka bir Stewie ile karşılaşınca isminin sonuna 2K eklemiş. Yıllar içinde bu ismi değiştirmek istemiş ancak kariyeri yükselince bu isimle kalmış.

kennys

Xizt (Richard Landström)

Richard, kardeşinin arkadaşının xiZ* olan takma adını kendi deyimiyle “çalarak” sonuna ek bir harf eklemiş. “O zamanlar bir hayli ahmak bir çocuktum” diyor.

kennys

EliGE (Jonathan Jablonowski)

“İspanyolca sınavımda şıklar arasında elige ve elije vardı. İsmimi buradan seçtim. Yazılış biçimi için ise daha önceleri StarCraft II oynuyordum, SeleCT adında çok sevdiğim bir oyuncudan ilham aldım.”

kennys

flusha (Robin Rönnquist)

Robin, ‘sifonlu tuvalet’ anlamına gelen flushatoilet adıyla ikinci bir hesapla oynuyormuş. Bu hesapla yükselişe geçince takma ismindeki ‘tuvalet’ kısmını çıkarmış.

kennys

GuardiaN (Ladislav Kovács)

Ladislav, arkadaşlarıyla ilk CS oynadığı günlerde yeteneğiyle ön plana çıkarak ekibini korumaya ve savunmaya başlamış. Bu nedenle ‘koruyucu’ anlamına gelen GuardiaN takma ismini almış.

guardian

Twistzz (Russel Van Dulken)

Russel, CS oynamaya başlamadan önce bu takma isimle anılıyormuş. CS için de takma isim seçerken aklına ilk bu seçenek gelmiş.
kennys

NBK- (Nathan Schmitt)

Nathan, Battle Royal adlı mangada bir karakterin Natural Born Killers (Katil Doğanlar) filminden bahsettiğini okumuş. Bu ismin CS için de havalı olacağını düşünerek filmin ilk harflerini takma isim olarak seçmiş. Ancak filmi izlememiş.

kennys

FalleN (Gabriel Toledo)

Gabriel, kardeşinin oynadığı Magic: The Gathering oyunundaki Fallen Angel kartından yola çıkarak bu ismi seçmiş. Ardından Angel (melek) kısmını kullanmaktan vazgeçmiş.

kennys

fer (Fernando Alvarenga)

İsminin kısaltılmış hali.

kennys

friberg (Adam Friberg)

İlk başladığında birçok farklı takma isim kullanan Adam, en sonunda daha kolay olması için soyadını kullanmaya başlamış. Adam, aynı zamanda espor’un daha ciddiye alınması için de resmi bir isim kullanmayı savunuyor. 

fribag