1. Eski bir asker.

Ant, 1998'de askere alınmış eski bir İngiliz askeri. O zamanlar sadece 17 yaşında olmasına rağmen ‘9 Paraşüt Filosu RE’nin bir parçası oldu. Ayrıca, askere alındıktan bir yıl sonra İrlanda’ya ve üç yıl sonra Makedonya'ya gitti.

sas cesaret eden kazanır

2. Eski kraliyet denizcisi.

Orduyla işi bittiğinde, Kraliyet Deniz Piyadelerine katılmaya karar verdi. 2005 yılında katıldığı piyade de uzun yıllar görev aldı. Komando kursunu geçti, Kraliyet Rozeti'ni kazandı, Afganistan’a gitti.

sas cesaret eden kazanır 

3. Afganistan’a gitti.

Bütün askeri kariyeri yeterli değilmiş gibi, 2008'de kariyeri boyunca iki kez daha Afganistan'a gitti. Ülkesine olan bağlılığından ötürü bu onun için oldukça önemliydi.

sas cesaret eden kazanır

4. Televizyon yıldızı.

Kapsamlı askeri eğitimi nedeniyle, askeri bir eğitim programı olan ‘’SAS: Kim Kazanır?" da  baş eğitmen olarak karşımıza çıkıyor.

sas cesaret eden kazanır

5. İngiltere’de doğdu.

Portsmouth, Hampshire’de doğdu ancak tamamen farklı bir kültür olan Fransa'da büyüdü. Çocukken hayatında pek çok ilginç şey oldu ve tüm bunlar ona, bugün olduğu kişi haline gelmesine yardımcı olan çok güzel kültürel deneyimler kattı.

sas cesaret eden kazanır

6. Rebel Wilson ile çalışıyor.

Dünyadaki en komik insanlardan Rebel Wilson ile ‘’Straight Talking’’ adlı yeni bir şova başladı. Çok keyifli duruyor.

sas cesaret eden kazanır

7. Sabıkası var.

İddiaya göre, bir gece kulübünde polis memurlarına saldırmakla suçlandı ve 2013 yılında yaklaşık dört ay hapiste kaldı.

sas cesaret eden kazanır

8. Özel hayatını paylaşmıyor.

Ant, aynı zamanda özel hayatına önem vermesiyle dikkat çekiyor. Paylaşmayı sevdiği kişisel görüşlerinin yanı sıra, özel hayatı açısından kesinlikle fazla bir şey paylaşmayan biri.

sas cesaret eden kazanır

YENİ PROGRAM SAS:CESARET EDEN KAZANIR DMAX'TE!