Oyunculuğa ne zaman başladı?

5 yaşında okulundaki tiyatro kulübüyle oyunculuğa küçük yaşta adım atan Megan Fox, profesyonel kariyerine 16 yaşında başladı. İlk  kez 2011 yapımı “Holiday in the Sun” filminde minik bir rolle kamera karşısına geçti.

Ne zaman anne oldu?

Megan Fox, özel bir törenle Brian Austen Green ile evlendi. İlk çocuğunu 2012’de doğurdu. Ardından 27 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu. Eşiyle ayrılma kararı alıp ardından vazgeçen Fox, 2016’da üçüncü kez anne oldu. Megan Fox’un eşi Brian Austen Green de kendisi gibi bir oyuncu. Fox, aynı zamanda Green’in bir önceki evliliğinden olan çocuğuna da annelik yapıyor.

19-02/26/tlmf102_meg_102_vikings_1-1.jpg

En büyük korkusu ne?

Megan Fox her ne kadar aksiyon filmlerinde karşımıza çıksa da karanlıktan ve uçağa binmekten korkuyor. İşi nedeniyle sık sık uçağa binmesi gereken aktris, bu korkusuyla Britney Spears dinleyerek başa çıkıyor. Fox’a göre Britney Spears dinleyerek ölmek kaderinde yok!

Megan Fox kaç yaşında?

Megan Fox 32 yaşında olmasına rağmen kariyerine birçok film sığdırdı. Şu an vizyona girmeyi bekleyen 5 farklı filmi var. Son olarak New Girl dizisinde rol almıştı.

19-02/26/gettyimages-651031234-1.jpg

Megan Fox yeni Transformers filminde var mı?

Megan Fox’u oyunculuk kariyerinde yükselten filmlerden biri Transformers serisi oldu. 2 Transformers filminde yer alan Fox, filmin yönetmeni Michael Bay’i Hitler’e benzetmesiyle seriden kovuldu.

Megan Fox günü nedir?

Ünlü oyuncu 2009 yılında o kadar meşhur oluyor ki birçok ünlü site yılda bir gün Megan Fox’u boykot etme kararı aldı. 4 Ağustos 2009’da birçok popüler websitesi “Megan Fox’suz bir gün” ilan ederek o gün aktrisle ilgili hiçbir habere yer vermedi.

19-02/26/gettyimages-843471584-1.jpg

Megan Fox ile Kayıp Efsaneler ne zaman, nerede başlıyor?

Ünlü oyuncu Megan Fox, tarihin en gizemli konularını yeni belgeselinde keşfe çıkıyor. Megan Fox, Truva Savaşı'ndan Stonhenge'e seyahat ederek tarihin en merak uyandıran hikayelerinin perde arkasını araştırıyor. Fox, geçtiğimiz yaz belgesel çekimleri için Çanakkale’yi de ziyaret etmişti. Megan Fox ile Kayıp Efsaneler, 6 Mart Çarşamba’da itibaren 22:55’te DMAX’te!